www.fottrycket.se

HEM | BEHANDLINGAR | PRISER | KONTAKT | REFERENTER | FRÅGOR & SVAR | LÄNKAR |

 

 

 

Referenter

"Vid ett tillfälle hade jag så ont i mina armbågar så jag hade svårt att arbeta men efter det första besöket hos zonterapeut Ann-Sofi Schön mådde jag mycket bättre och kunde återgå till mitt arbete. Jag arbetar på kontor med mycket datorarbete."

Ingegerd Bengtsson, Personalchef


"Jag har under en längre tid (c:a 15 år) haft besvär med känselbortfall på vänster sida från höften och ner till foten. På grund av osäker gång har stavar hjälpt mig så att jag kunnat ta kortare promenader. Båda mina knän har under tiden svullnat kraftigt och varit smärtsamma. Efter min kontakt med Ann Sofi och zonterapi har besvären gradvis minskat, och jag känner mig starkare. Nu tar jag mig fram utan stavar, och har också fått friskare knän."

Margareta Westerling


"Genom ett professionellt bemötande och stor kunskap har Ann Sofi kunnat bota min migrän som jag lidit av i många år. Ann Sofi har också lyckats med att lokalisera orsaken till andra besvär som jag haft. Jag kan varmt rekommendera Ann Sofi."  

Johanna Mellberg


"Jag får ofta ont i mina leder och då är det skönt att veta att min zonterapeut Ann-Sofi D-Schön finns att ringa till. Hon gör det dagliga livet lättare för mig att leva!"

Agneta Forsberg


"Vilken tur att det finns alternativ till skolmedicinen – ett besök hos zonterapeut Ann-Sofi Schön kan göra underverk för dig om du har värk."

Fia


"Att få komma till Ann-Sofies avstressande och proffsiga behandling, är en lisa för kropp och själ. Jag har bestämt mig för att ge mig själv den tiden och lyxen för att må så mycket bättre."

Y. K. Schenström


"Mina besvär med trampdynor och stortår har blivit så mycket bättre efter Ann-Sofies behandlingar. Hennes förmåga att alltid hitta de rätta punkterna och hennes mjuka handlag har verkligen gjort underverk."

Annette Ingvarsson


"Jag fick en behandling i present av min familj. Min skepsis var stor. Det visade sig vara helt fel! Numera går jag regelbundet till Ann-Sofi som behandlar min onda rygg. Jag blir bara bättre och bättre. Mitt tips, våga prova!"

Lantbrukare 56 år


"Jag har haft migrän sedan barndomen. Har provat på de flesta mediciner. Testat akupunktur. För några månader sedan började anfallen komma allt oftare. Ibland hjälpte medicinen, men jag åt nog 2-6 tabletter i veckan. Efter några zonterapibehandlingar hos Ann-Sofi har jag inte haft ett enda anfall. Jag har aldrig mått så bra som nu."

L. Persson 35år


 

"Jag ville så gärna gå ner i vikt. Jag hade ”provat allt”. Mötet med Ann-Sofi blev vändpunkten. Hennes sköna behandling och goda råd gjorde att viktminskningen äntligen kom igång. Den bästa metoden för mig!"

Tacksam lättviktare


Att stimulera reflexzonerna på fötterna
ger hälsa och välbefinnande.